Organizare

Alianța este condusă de o Adunare Generală, care este organul de conducere alcătuit din totalitatea membrilor și administrată de Consiliul Director, care asigură punerea în executare a hotărârilor Adunării Generale.

Membrii Consiliului Director aleși pentru perioada 2019 - 2020, sunt reprezentanți ai companiilor: MAISADOUR SEMENCES ROMANIA S.R.L; PIONEER HI BRED ROMANIA S.R.L.; SYNGENTA AGRO S.R.L. și în calitate de trezorier - MONSANTO ROMANIA S.R.L.

În cadrul întâlnirilor AISR nu se abordează subiecte şi teme de ordin comercial sau concurenţial care sunt susceptibile să aibă ca obiect sau ca efect restrângerea, denaturarea sau eliminarea concurenţei sau care pot conduce la eludarea sau încălcarea oricăror prevederi legale.

Consiliul Director

Presedinte:

Patrick Lafon -  MAISADOUR SEMENCES ROMANIA S.R.L

Vicepresedinte: 

Maria Cirja - CORTEVA AGRISCIENCE

Vicepresedinte:

Andrei Marutescu - SYNGENTA AGRO S.R.L.

Membru in CD - trezorier:

Mihaela Vasile - BAYER CROP SCIENCE

„Activitatea curentă a Asociației este asigurată de dl Alexandru Grigoriev, Director executiv”

GRUPURI DE LUCRU

Alianta Industriei Semintelor  din Romania reprezinta  un segment foarte important din piata de seminte din Romania. Grupurile de lucru sunt constituite din experti ai companiilor membre, care acopera diferite arii de interes in zona de activitate din sectorul de seminte. Companiile membre AISR se supun principiilor directoare ale Legii concurenței.

Grupurile de lucru ale AISR sunt:

  • Grupul de Lucru pentru subiectele Tehnice (GLT).

  • Grupul de Lucru pentru Comunicare (GLC).

 

 

_2_organizre.png
© Copyright 2013, Alianţa Industriei Seminţelor din România. All rights reserved.