Modificari in conducerea AISR 2019

Un nou Consiliu Director la Alianta Industriei Semintelor din Romania in anul 2019

Alianta Industriei Semintelor din Romania (AISR) a organizat in data de 22 februarie 2019 Adunarea Generala, ocazie cu care a fost ales un nou Consiliu Director care va va coordona activitatile asociatiei pe o perioada de 2 ani. Conform deciziei Adunarii Generale, CD va fi ales cu un mandat de doi ani.

La Presedintia Consiliului Director a fost aleasa compania MAISADOUR SEMENCES ROMANIA S.R.L reprezentata prin Patrick Lafon. Functiile de Vice-presedinti au fost preluate de reprezentanta companiei PIONEER HI BRED ROMANIA S.R.L, prin Maria Cirja si al companiei SYNGENTA AGRO S.R.L, prin Andrei Marutescu. Functia de trezorier a revenit in acest nou mandat companiei MONSANTO ROMANIA S.R.L, reprezentata de Mihaela Vasile.

Grupurile de Lucru pentru subiectele Tehnice (GLT) , de Comunicare (GLC), pentru Legislatie (GLL)  si pentru activitatile de Marketing (GLM) vor avea aceeasi componenta ca in ultimii ani.

Despre Alianta Industriei Semintelor din Romania (AISR)

AISR a fost fondata in anul 2012, cu obiectivul de a reprezenta o voce a industriei de seminte din Romania si de a asigura un dialog deschis si permanent cu toate asociatiile profesionale si patronale din agricultura romanească, precum si cu autoritatile, în procesul de reglementare a semintelor certificate din tara noastra. Membrii Aliantei Industriei Semintelor din Romania reprezinta  peste 80% din piata interna, reunind zece mari companii (Advanta Seed, Caussade, Euralis, KWS, Limagrain, Maisadour, Monsanto, Pioneer, RAGT si Syngenta), care produc si comercializeaza seminte de calitate, adaptate conditiilor de cultura din tara noastra, oferind soluții durabile fermierilor.

Incepand cu anul 2016, Alianta Industriei Semintelor din Romania are doi membri onorifici Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Agricola Fundulea, precum si Institutul de Fitotehnie Porumbeni, din Republica Moldova.


© Copyright 2013, Alianţa Industriei Seminţelor din România. All rights reserved.