Limagrain lanseaza Hydraneo

LIMAGRAIN ROMÂNIA LANSEAZĂ PROGRAMUL HYDRANEO, O ABORDARE INOVATOARE ȘI UNICĂ ÎN ROMANIA!!!

       

Porumbul este cultura care se cultivă pe cea mai mare suprafață din lume. De asemenea, este cultura cu cea mai mare productie, anual se produc aproximativ un miliard de tone. Cei mai mari producători de porumb sunt: SUA, China și pe locul trei Brazilia, Romania ocupă, în acest clasament un onorant loc 13.

Compania LIMAGRAIN, vine în sprijinul fermierilor cu sămânță de porumb certificată de cea mai bună calitate, cu hibrizi de porumb care acoperă toate grupele de maturitate care se cultivă în Romania.

Efortul nostru continuu de a ne adapta produsele la nevoile reale a fermierilor, la schimbările climatice, precum și investițiile în cercetare, au dus la un portofoliu divers de produse. Astăzi veți avea ocazia să descoperiți cea mai inovativă soluție de management a secetei, sub denumirea HYDRANEO!

LIMAGRAIN a devenit noua referință în gestionarea secetei, datorită unei abordări diferite, globale, eficiente și demne de încredere față de producătorii de porumb.

Veți descoperi cum noile noastre strategii de cercetare permit evaluarea performanței geneticii în cadrul unui set complet de factori de mediu. Aceste ”programe de cercetare de ultimă generație” au dezvoltat grupuri de hibrizi de porumb adaptați îngrijorărilor celor mai puternice ale fermierilor români, una din cele mai cunoscute fiind SECETA, sub denumirea de: HYDRANEO.

HYDRANEO este o abordare inovatoare care  vizează analiza factorilor agricoli (tip de sol, fertilizare, rotația culturilor, bune practice agricole...) și care le îmbină cu datele meteorologice pentru a vă ajuta în a lua cea mai bună decizie pentru creșterea performanței.

Alegerea LG este mai mult decât o simplă achiziție, înseamnă a te încrede într-o Companie care este animată de pasiunea pentru agricultură !

About us:

LG is the international brand for multi-species of Limagrain. As one of the European leaders in wheat and forage maize for animal nutrition, the LG brand is also a main player in sunflower. LG is a brand of Limagrain Europe, Business Unit of Limagrain, specialized in field seeds in Europe.

The fourth largest seed company in the world, Limagrain is an international cooperative group, created and directed by French farmers.

As a creator and producer of plant varieties, Limagrain markets field seeds, vegetable seeds and cereal products.

For further information: www.lgseeds.ro, , on LinkedIn and YouTube

 

20171102_195553.jpg

20171102_205529.jpg

20171102_200542.jpg

20171102_200122.jpg

© Copyright 2013, Alianţa Industriei Seminţelor din România. All rights reserved.